Essence-audio showt nieuwste modellen tijdens X-fi Audioshow

De Essence 1201 Topline en de Essence 1601 Topline worden gepresenteerd tijdens X-fi Audioshow. In luisterruimte 46 laat de specialist op het gebied van ELS speakers u graag kennismaken met de nieuwste high-end elektrostaten. De X-fi Audioshow wordt op 26 en 27 september gehouden in conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven.

Primeurs op X-fi Audioshow

Tijdens de X-fi Audioshow zijn er een aantal primeurs te bewonderen op de Essence stand.  Met de 1201 en 1601 presenteert Essence de opvolgers van de succesvolle speakers waarmee Essence de markt op kwam. Deze speakers zijn technologisch verder geperfectioneerd en zullen in een aantal kleuruitvoeringen te bewonderen zijn. Daarnaast zal Essence-audio zijn eerste Hybride speaker presenteren. De Essence 1601 Hybrid heeft de zelfde elegante uitstraling als de overige Essence speakers, maar is tevens voorzien van een extra speaker voor een vollere invulling van de lage tonen. Door het heldere en gedetailleerde geluid laten de ESL speakers van Essence-audio je de muziek in essentie beleven. De vormgeving is eigentijds en slank. Het geluid is superieur.

 

Maak kennis met het gezicht en het geluid van Essence-audio

Essence-audio is een Nederlands bedrijf, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1989, toen Maarten Smits zijn eerste Elektrostatische luidsprekers ontwikkelde. Nadien heeft hij in de ontwikkeling van zijn Elektrostatische luidsprekers meerdere patenten op zijn naam geschreven. Ook nu nog staat hij aan de wieg van iedere ontwikkeling, die Essence-Audio in haar luidsprekers verwerkt.

Graag laten we u tijdens deze dagen kennismaken met Maarten en zijn nieuwste high-end luidsprekers. Tot ziens op 26 en 27 september in conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven.

Kijk voor meer informatie op http://x-fi-audioshow.nl/